Hapja e Pilotave

Komplast Group – bene hapjen e piloteve dhe mikro pilotave ne terene te forta dhe ne terene te buta. Hapja e pilotave dhe mikro pilotave eshte sigurues per objektet e ndertimit.

Hapja e pilotave dhe mikro pilotave (piloteve, shtyllave), për ura,  per objekte banesore, per objekte te ndryshme për parkingje nën tokësore, vendosja e pilotave dhe mikro pilotave për sanimin e shembjes së dheut.

Kur planifikoni ndërtimin e objekteve të ndryshme, patjetër kërkohet që të keni shtylla të thella për pilota dhe mikro pilota. Përkushtimi dhe puna e mirë na bënë të parët në rajon. Na kontaktoni tani.